Складні двері книжка — зручний варіант для малогабаритного помешкання

Класичне дверне полотно потребує достатньо великого простору перед прорізом на відкривання. Воно дорівнює чвертьколу, радіус якого складає ширину стулки. Складні двері книжка допомагають значно зменшити цю технічну ділянку.

  

Як влаштовані складні двері книжка?

Механізм складних дверей-книжок ґрунтується на використанні складок, які дають змогу стулкам згортатися і розгортатися:

  • Коли двері відчиняються, панелі складаються плавно і паралельно одна одній, займаючи мінімальний простір.
  • Для забезпечення правильної роботи механізму складних дверей-книжок використовуються спеціальні петлі.
  • У деяких конструкціях складних дверей-книжок можуть використовуватися ролики і напрямні, які полегшують рух дверних панелей і роблять їх безшумними.
  • Механізми блокування запобігають випадковому відчиненню або зачиненню дверей, а також фіксують дверні панелі в правильному положенні під час зачинення.

Завдяки сучасній фурнітурі дизайн полотна може бути будь-яким. Наприклад, конструктори фабрики “Дорум” адаптують вподобаний варіант із власної колекції для складеного відкривання або навіть розроблять проєкт на основі вашого ескізу.

Переходьте за посиланням на сайт виробника. Тут можна замовити складні двері книжка з доставкою по всій Україні. В Києві, Харкові та деяких інших містах надаються комплексні послуги з замірюванням на об’єкті та монтажем силами майстрів виробника. Це дуже зручно, та й гарантія поширюється на встановлення.